Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Τασολάμπρου Χρυσούλα : "Της Ανατολίας Ωδή" στο ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο της Κωνσταντινούπολης

 

"Της Ανατολίας Ωδή" παρουσιάσαμε στο ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο στην Κωνσταντινούπολη υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Μια εκδήλωση με παραδοσιακά Μικρασιατικά τραγούδια και ομιλία του Δρ Antonios Chatzopoulos με θέμα "Ιστορική συμπόρευση Οθωμανικής και Ελληνικής μουσικής".
Τραγούδησαν μέλη των χορωδιών που διδάσκω "Χορωδία η Αγία Σκέπη" και χορωδία του "Συλλόγου Φυτειών Ακαρνανικό Φως" .
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Christos Zisis (ούτι)
Asineth Fotini Kokkala (κανονάκι)
George Lioulios (κρουστά)
Nikos Prevezanos (κιθάρα)
George Tsoumas (μπουζούκι)
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή κ. Giannis Demirtzoglou για τη φιλοξενία, τον εκπρόσωπο της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Γιάννη Γιγουρτζή, τον Πανοσιολογιώτατο π. Λάζαρο Θεοδοσίου εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τον κ. Μανώλη Κωστιδη για το ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ, τους συντάκτες της ιστορικής εφημερίδας της Πόλης ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για το σχετικό άρθρο,τις Πολιτισσες και τους Πολίτες που παραβρέθηκαν.
Τραγούδησαν οι χορωδοί : Θεοδώρα ΠατσιαλούΧαρά Νταλακούρα Σπυριδούλα Τασολάμπρου Frenia Palioura Mamasoula Βούλα Κυριλή-Λαχανά Georgia Laxana Aggeliki Kontodima Areti Krisko Eutuxia Xrist Ελένη Ζαμπάρα Λαμπρινη Κορωση Baso Routsi Καρακασιάδη Μαρία, Καρανταλή Ευθυμία, Καλαντζή Ευδοκία, Τηλιγάδα Ευδοκία και η μικρή Ρεγγίνα Σαπλαούρα












Δεν υπάρχουν σχόλια: